На Донбасі підірвався український військовий

На Донбасі підірвався український військовий

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Загалом з початку доби зафіксовано 11 обстрілів.

У суботу, 19 травня, в районі проведення Операції об'єднаних сил підірвався військовослужбовець ЗСУ.

"Станом на 09.00 сьогодні серед наших військовослужбовців є один поранений. Він підірвався на невстановленому вибуховому пристрої, зараз детальна інформація щодо події встановлюється. Стан здоров'я пораненого оцінюється як важкий", - повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк під час брифінгу в Міністерстві оборони.

Він також розповів, що з початку доби зафіксовано 11 обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків. На луганському напрямку протягом ночі українських військових обстрілювали з артилерії, мінометів, стрілецької зброї різних типів і калібрів, гранатометів. Обстріли припали на райони Залізного, Новозванівки і Попасної.

За словами Гуцуляка, на донецькому напрямку протягом ночі було відносно тихо. Лише близько другої години ночі бойовики протягом 20 хвилин обстрілювали українських військових в районі Широкиного зі стрілецької зброї. Але на світанку ситуація змінилася: в районі Авдіївки противник здійснив три обстріли позицій ЗСУ з використанням мінометів калібрів 120 і 82 мм, а також БМП.

Штаб ООС попросив журналістів не поспішати публікувати результати роботи армійців

Штаб ООС попросив журналістів не поспішати публікувати результати роботи армійців

Повʼязані теми:

Наступна публікація