На Донбасі поблизу кордону помітили колони військових вантажівок РФ

На Донбасі поблизу кордону помітили колони військових вантажівок РФ

Фото: crimeahrg.org

ОБСЄ помітили вантажівки на неконтрольованій території.

На неконтрольованій ділянці кордону з РФ на Донбасі українська сторона безпілотник спостерігачів ОБСЄ зафіксував колони військових вантажівок бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

В прес-центрі зазначають, що на тимчасово окупованій території Донецької області в районі Манича поблизу кордону з Російською Федерацією 13 жовтня знову зафіксували колони військових вантажівок бойовиків, одна з яких у складі семи КамАЗів, чотирьох "Уралів", а також МТ-ЛБ на тралі, а інша – у складі двох КамАЗів (один із яких – з двовісним причепом) та двох "Уралів".

"Це лише один із багатьох зафіксованих міжнародними спостерігачами фактів, що підтверджують як безперервний рух озброєння в обидва боки контрольованої окупантами ділянки російсько-українського кордону", - йдеться в повідомленні.

Також там зазначили, що досі продовжуються систематичні перешкоди з боку збройних формувань Російської Федерації щодо діяльності міжнародних спостерігачів

Нагадаємо, що 12 жовтня на окупованій території Донеччини біля кордону з РФ була помічена колона вантажівок із зенітною установкою. Зазначається, що безпілотник місії зафіксував колону посеред ночі.

ОБСЄ зафіксувала незаконний в'їзд колони вантажівок з РФ на Донбас

ОБСЄ зафіксувала незаконний в'їзд колони вантажівок з РФ на Донбас

Повʼязані теми:

Наступна публікація