На Донбасі поранення отримали п'ятеро українських бійців. Хроніка АТО

На Донбасі поранення отримали п'ятеро українських бійців. Хроніка АТО

Фото: Міністерство оборони України

У четвер бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України.

Протягом 26 квітня у зоні АТО на Донбасі бойовики здійснили 52 обстріли позицій сил АТО.

"Унаслідок ворожих обстрілів троє українських воїнів зазнали поранення. Ще двоє наших захисників отримали бойове травмування. Постраждалих воїнів доправлено до лікувальних установ та надано кваліфіковану медичну допомогу", - ідеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку із 120-мм мінометів, а також з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників Новотроїцького. Також з мінометів калібру 120 мм та 82 мм та великокаліберних кулеметів вони вели вогонь по українських опорних пунктах поблизу Лебединського, із 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі Верхньоторецького, Пісків, Красногорівки та шахти "Бутівка". Крім цього, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю бойовики неодноразово застосували під Авдіївкою, Мар’їнкою, Водяним, Кам’янкою. Під вогонь з озброєння БМП потрапили оборонці шахти "Бутівка", з великокаліберних кулеметів – Невельського, Талаківки та Опитного, стрілецької зброї – захисники Ломакиного, Лебединського, Широкиного, Гнутового, Пищевика та Опитного, а неподалік Новомихайлівки та Мар’їнки вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та протитанкової рушниці бойовики обстріляли укріплення ЗСУ поблизу Зайцевого. Також із 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї бойовики відкривали вогонь по захисниках Золотого.

Нагадаємо від 30 квітня на Донбасі завершується антитерористична операція та розпочинається операція Об'єднаних сил.

Повʼязані теми:

Наступна публікація