На Донбасі поранено двох українських воїнів

На Донбасі поранено двох українських воїнів

Фото: УНІАН

Окупанти двічі порушили режим перемир’я 8 січня.

Протягом середи, 8 січня, у зоні проведення Операції Об’єднаних сил зафіксовано два випадки порушення бойовиками режими припинення вогню. Про це повідомляє пресцентр військових.

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 08.01.2020 #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Середа, 8 січня 2020 р.

Активність ворог виявив неподалік населеного пункту Хутір Вільний. "Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем", - повідомляють у штабі ООС. Загалом окупантами ОРДЛО було випущено 42 міни. "Унаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення", - інформують у пресцентрі.

Також у вечірньому зведенні офіцерів штабу повідомляється про те, що ситуація на ділянках розведення сил залишається стабільною. Там тривають роботи з обстеження території задля виявлення небезпечних предметів, насамперед вибухівки та снарядів, які можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей.

Як повідомлялося, протягом доби, 7 січня, збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем та іншої стрілецької зброї. Усі два обстріли зафіксовано по наших позиціях неподалік населеного пункту Василівка, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". 

На Донбасі підірвалася військова вантажівка, є загиблий

На Донбасі підірвалася військова вантажівка, є загиблий

Повʼязані теми:

Наступна публікація