На Донбасі травми отримали двоє українських бійців. Хроніка АТО

На Донбасі травми отримали двоє українських бійців. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бойовики здійснили півсотні обстрілів.

Протягом середи, 18 квітня, у зоні АТО на Донбасі бойовики 50 разів обстріляли позиції Збройних сил України.

"Унаслідок ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення. Ще один наш захисник – отримав бойове травмування. Постраждалих доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу", - говориться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку із заборонених 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників шахти "Бутівка", Невельського та Новотроїцького. Під вогонь зі 120-мм мінометів потрапили українські позиції поблизу Миколаївки, а 82-мм міномети та гранатомети бойовики застосували в районі Пісків та Водяного. Із гранатометів бойовики відкривали вогонь по оборонцях Талаківки, Гнутового, Богданівки та Авдіївки, з озброєння БМП – по укріпленнях ЗСУ під Богданівкою, з великокаліберних кулеметів – поблизу Опитного, Водяного і Талаківки, стрілецької зброї – в районі Лебединського, Верхньоторецького, Мар’їнки, Кам’янки, Широкиного та Авдіївки, а неподалік Гнутового – вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку бойовики відкривали вогонь з 82-мм мінометів по українських укріпленнях поблизу Новоолександрівки та Попасної, з гранатометів – обстріляли оборонців Луганського та Світлодарська, з великокаліберних кулеметів – позиції під Новолуганським, а зі снайперської зброї – поблизу Майорська та Новгородського.

Повʼязані теми:

Наступна публікація