На Донбасі "третя сила" знищила трьох командирів терористів та декілька одиниць військової техніки

На Донбасі "третя сила" знищила трьох командирів терористів та декілька одиниць військової техніки

На Донбасі "третя сила" знищила трьох командирів терористів та декілька одиниць військової техніки

Фото: Facebook/Повернись живим

Українські бійці підірвали ватажків бойовиків під час їхньої зустрічі.

Українська "третя сила" ліквідувала на Донеччині 3 російських кадрових офіцерів.

Про це повідомляють представники Фонду "Повернись живим".

"Мінус два командири бойовиків. В районі окупованого селища Пікузи (Комінтернове) Донецької області нашими бійцями були знищені два кадрових офіцера ВС РФ, які прибули командувати підрозділами 1-го Армійського Корпусу (АК) 9-ої ОШМ ПМП", - йдеться у повідомленні.

За словами бійців, про зустріч командирів 9 ОШМ полку морської піхоти бойовиків Джорждика і Мєткі їм стало відомо завчасно завдяки інформаторам.

"Метою зустрічі були прості хвастощі одного з терористів, який запросив друга до себе, щоб показати, який новенький БТР йому привезли з Росії. Але новенький БТР, біля якого відбулась зустріч, завдяки зусиллям бійців української "третьої сили" раптово вибухнув. Неподалік вибухнули і старенькі Жигулі, на яких приїхав командир роти батальйону "Джорждика" з позивним "Медвідь", - додали бійці.

Як запевнили у Фонді, "Медвідь" загинув на місці, окрім цього терористи недорахувалися по два БТР і БМП, а ще декількох "Уралів".

"Керівництво 1 АК вже ухвалило рішення терміново замінити підрозділ, а новий буде підпорядковуватися особисто очільнику терористів Олександру Захарченку", - додали в "Повернись живим".

Мінус два командири бойовиків. В районі окупованного селища Пікузи (Комінтернове) Донецької області нашими бійцями були...

Опубликовано Повернись живим 22 июня 2018 г.

Своєю чергою екс-розвідник 53-ї бригади, а нині волонтер Фонду Андрій Римарук уточнив, що нині втрати терористів становлять троє осіб.

Зазначимо, Роман Донік раніше повідомляв на своїй сторінці у соцмережі, що після вибуху один із поранених командирів батальйонів - на прізвисько "Жорік" - був у дуже важкому стані, а в іншого - на прізвисько "Джордж" - було поранення в ногу, унаслідок чого він втратив багато крові, і йому ставили "апарат Ілізарова".

Тихо зайшли, тихо пішли. Так, це про ССО сьогодні. На маріупольскому напрямку. Після себе залишили два поранених...

Опубликовано Романом Доніком 21 июня 2018 г.

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ виявили на окупованому Донбасі десятки танків, гаубиць та військової техніки бойовиків.

Повʼязані теми:

Наступна публікація