На Донбасі внаслідок бойових дій отримали поранення двоє українських військових

На Донбасі внаслідок бойових дій отримали поранення двоє українських військових

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Бойовики дев'ять разів порушили режим тиші.

У понеділок, 8 жовтня, бойовики російських окупаційних військ дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, чотири рази застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. Внаслідок бойових дій двоє українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу Об'єднаних сил станом на 18:00.

Бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели прицільний вогонь по позиціях українських військових поблизу населених пунктів Кримське, Катеринівка, Троїцьке, Водяне та Лебединське.

З мінометів калібру 120 і 82 мм окупанти обстріляли опорні пункти української армії поблизу Кримського, з мінометів калібру 120 мм гатили по Лебединському. Окрім того, по Кримському та Троїцькому бойовики гатили з озброєння бойових машин піхоти.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом неділі, 7 жовтня, на передовій на Донбасі бойовики 27 разів обстріляли українські позиції. В 11 випадках із них – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями важкого озброєння. Доба минула без втрат серед українських військових. За даними української розвідки, одного бойовика було знищено та сім поранено. 

Кремль безупинно доправляє до окупованого Новоазовська боєприпаси, техніку та бойовиків

Кремль безупинно доправляє до окупованого Новоазовська боєприпаси, техніку та бойовиків

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація