На Донбасі загинув український військовий. Хроніка АТО

На Донбасі загинув український військовий. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

У понеділок бойовики 17 разів відкривали вогонь.

У зоні АТО на Донбасі загинув український військовослужбовець. Це сталося під час одного з 17 обстрілів, які вчора, 20 листопада, влаштували бойовики.

"Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається складною. Російсько-окупаційні війська на різних ділянках лінії розмежування продовжують здійснювати обстріли позицій Збройних сил України з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Загалом, за минулу добу окупанти 17 разів порушили перемир’я. У відповідь українські військовослужбовці 10 разів придушували вогневу активність противника", - ідеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Минула доба відзначилася ускладненням обстановки на Приазов’ї, що на Донецькому напрямку. Ще за світлої пори доби бойовики неодноразово вели вогонь з мінометів різних типів та піхотного озброєння по українських військових біля Водяного, Павлополя і Чермалика. Із настанням сутінок бойовики обстріляли з міномета калібру 120 мм позиції біля Талаківки. Загалом, по оборонних укріпленнях цих чотирьох населених пунктів бойовики випустили майже 100 мін різних типів. Також з мінометів 82-го калібру та гранатометів обстріляли підступи до Авдіївки та Новотроїцького.

На Луганському напрямку впродовж доби проросійські незаконні збройні формування з гранатометів вели вогонь у районі Новгородського, з озброєння БМП - біля Луганського, а з великокаліберних кулеметів - неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

Нагадаємо, вчора штаб АТО повідомив про загибель трьох військових.

Повʼязані теми:

Наступна публікація