На Донбасі загострюється ситуація, але українці дають відсіч. Дайджест АТО

На Донбасі загострюється ситуація, але українці дають відсіч. Дайджест АТО

По опорних пунктах сил АТО біля Новгородського окупанти двічі били з 82-мм мінометів / Фото: Reuters

Бандити продовжують інтенсивно обстрілювати позиції ЗС України здебільшого на Донецькому та Артемівському напрямках.

Найпопулярнішими видами озброєння в загарбників є стрілецька зброя, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

Від початку доби бойовики проросійських НЗФ майже 40 разів застосовували зброю проти українських захисників, що свідчить про певне загострення ситуації.

Про це прес-центр АТО повідомляє у Facebook.

Бандити продовжують інтенсивно обстрілювати позиції ЗС України здебільшого на Донецькому та Артемівському напрямках. Так, під вогонь противника далі потрапили українські опорні пункти в районі Пісків, Опитного, Авдіївки, Новгородського, Зайцевого та Луганського.


Найпопулярнішими видами озброєння в загарбників є стрілецька зброя, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. 
Також неподалік Мар'їнки зафіксовані два епізоди відкриття вогню в бік українських воїнів ворожими снайперами. 
А по опорних пунктах сил АТО біля Новгородського окупанти двічі били з 82-мм мінометів.


Окрім того, біля Селища Водяне, що на Маріупольському напрямку відбулось бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника.


Бандити розпочали обстрілювати будівлі місцевих й перенесли вогонь на позиції одного з українських підрозділів, який виконує завдання на тому напрямку. Українці дали швидку та адекватну відсіч, нападники відступили.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська на Донбасі підвищують боєздатність та підтримують готовність до негайного задіяння.

Додамо, що напередодні у Мінську відбулося перше цього року засідання Тристоронньої контактної групи, в ході якого сторони домовилися про "повне і беззастережне припинення вогню на Донбасі".  Режим тиші мав початися "негайно". 

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 14 січня 2016 року:З початку доби бойовики проросійських НЗФ ма...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Thursday, January 14, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація