На Донеччині "суддю ДНР" засудили до 8 років позбавлення волі

На Донеччині "суддю ДНР" засудили до 8 років позбавлення волі

Фото: Reuters

Її визнали винною у тероризмі.

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області виніс заочний вирок "судді" так званої "ДНР", призначивши їй покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє прокуратура області.

42-річна мешканка Макіївки у січні 2015 року обійняла посаду "судді" у "Центрально-Міському міжрайонному суді Макіївки". Вона систематично брала участь у "суддових засіданнях", зокрема, щодо приведення у відповідність до так званого "кримінального кодексу" "ДНР" вироків засудженим, які відбувають покарання на тимчасово окупованій території Донеччини.

"Суддю" визнали винною в участі у терористичній організації. Оскільки жінка наразі перебуває на окупованій території України, їй винесли вирок заочно.

Нагадаємо, у Покровську Донецької області заступником мера мало не призначили Михайла Голубєва, який від травня 2017 до березня 2018 року очолював комунальне підприємство у окупованій Горлівці. Мер Покровська Руслан Требушкін представив Голубєва на сесії міськради 28 листопада. І депутати підтримали призначення. Вже наступного дня мер Покровська заявив, що Голубєв не працюватиме в мерії. Требушкін стверджує, що кандидат у його заступники на співбесіді промовчав про роботу в Горлівці, а сам він й гадки про це не мав. 

Бійці на фронті затримали бойовика "ДНР"

Бійці на фронті затримали бойовика "ДНР"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація