На Донеччині внаслідок обстрілу бойовиків отримав поранення український військовий

На Донеччині внаслідок обстрілу бойовиків отримав поранення український військовий

Фото: УНІАН

Загалом сепаратисти 13 разів обстріляли позиції ЗСУ.

У неділю, 17 вересня, у зоні проведення антитерористичної операції внаслідок обстрілу бойовиків отримав поранення український військовий. Загалом російські найманці 13 разів обстрілювали позиції військових, в основному - у темну пору доби.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00.

На фронті бойовики збільшили кількість обстрілів по українських позиціях

На фронті бойовики збільшили кількість обстрілів по українських позиціях

Донецький напрямок. Військовий отримав поранення під час обстрілу опорного пункту Збройних сил України поблизу Новоселівки Другої близько 13.00. Зараз стан постраждалого бійця АТО стабільний, він перебуває в лікарні.

Окрім того, з опівночі бойовики декілька годин поспіль били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі Авдіївської промзони та селища Невельське. Також вони обстріляли укріплення військових біля Пісків.

Приморський напрямок. Бойовики двічі обстрілювали Водяне і понад дві години з великокаліберних кулеметів гатили по Старогнатівці

Луганський напрямок. Тут за останні декілька днів бойовики суттєво збільшили кількість обстрілів. Зокрема, сепаратисти з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали українських воїнів на підступах до Новозванівки.

Нагадаємо, за минулу добу, 16 вересня, незаконні збройні формування 35 разів порушили перемир'я. В ході майже половини обстрілів українських позицій сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед українських військових немає. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація