На Донеччині затримали бойовика, який встиг повоювати у п'яти бандформуваннях

Він брав безпосередню участь у бойових діях.

У Дружківці на Донеччині затримали 33-річного екс-бойовика з позивним "Абрек", який встиг повоювати у п'яти бандформуваннях.

Про це повідомляє поліція області.

Від 2014 року чоловік перебував у лавах 1-го Слов'янського батальйону, "Востоку", "Оплоту", козачому формуванні, а закінчив службу в "армії "ДНР". Бойовика затримали в результаті посиленого патрулювання міста, що проводиться у вихідні дні.

До бойовиків вирішив приєднатись на початку липня 2014 року, коли незаконні збройні формування захопили Донецьк.

Коли його перший батальйон розпався, він перейшов служити до "Востоку", де його відправили воювати в Піски. Прослуживши там півмісяця, він перейшов до "Оплоту". Далі - до козачого полку, а коли їх роззброїли, залишився служити в "армії "ДНР" під Старомихайлівкою. 

"Розчарувавшись у "руському світі", дружківчанин звільнився з лав бойовиків та ще деякий час залишився мешкати у Донецьку. Потім подався на заробітки до РФ, а у 2017 році ні з чим повернувся додому, де і був затриманий співробітниками поліції", - повідомляє установа.

Нагадаємо, на Донбасі затримали психолога бойовиків "ДНР"У зоні АТО затримали поплічницю бойовиків – психолога артилерійського бандформування "Кольчуга" терористичної організації "ДНР".

Як зазначається, жінку затримали, коли вона намагалася потрапити на підконтрольну Україні територію.

"28-річна уродженка Донеччини – дипломований психолог – добровільно приєдналася до лав НЗФ "ДНР" у середині 2014 року. За дорученням одного з ватажків терористів зловмисниця запроваджувала та реалізовувала методи психологічного впливу на особовий склад бандформування", - йдеться у повідомленні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація