На городі загиблого бойовика знайдено потужну вибухівку

Схованку терорист облаштував біля власного будинку.

Працівники Служби безпеки України та Національної поліції виявили схованку з боєприпасами в Рубіжному Луганської області. Небезпечні предмети зберігалися біля помешкання загиблого терориста з бандформування "Призрак", повідомляє прес-служба СБУ.

До лав бойовиків раніше засуджений за розбій та хуліганство місцевий мешканець пішов у 2014 році. Під час бойових дій на території Перевальського району він замерз в окопі, покинутий своїми подільниками.

"У рамках провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України правоохоронці провели обшук в його помешканні. На присадибній ділянці оперативники виявили схованку, з якої вилучили сім елементів 4С20 з комплекту навісного динамічного захисту танків (містять пластичну вибухову речовину ПВВ-5А, основною складовою якої є гексоген), чотири гранати Ф-1 та РГД-5 із запалами, набої калібру 7,62 мм", - йдеться в повідомлення СБУ.

Загалом за оперативними даними у 2015-2016 роках на Луганщині Служба безпеки України вилучила з незаконного обігу 213 одиниць зброї, 143 тисячі одиниць боєприпасів та майже 700 кг вибухівки.

Наприкінці квітня на Полтавщині СБУ затримала на гарячому торговця зброєю із зони АТО. Чоловік намагався реалізувати кілька ручних протитанкових гранатометів.

Під Одесою СБУ виявила велике сховище зброї й боєприпасів

Під Одесою СБУ виявила велике сховище зброї й боєприпасів

Повʼязані теми:

Наступна публікація