На КПВВ Донбасу подовжено дію карантинних обмежень – штаб ООС

На КПВВ Донбасу подовжено дію карантинних обмежень – штаб ООС

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

За даними штабу ООС, бойовики продовжують блокувати дорожні коридори навпроти п'яти КПВВ.

За наказом командувача Об’єднаних сил в контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ) у Донецькій та Луганській областях подовжено дію карантинних обмежень, пов’язаних з недопущенням поширення коронавірусної інфекції COVID-19. Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують щоденно від 08:00 до 16:00.

Про це у суботу, 6 лютого, повідомляє пресслужба штабу операції Об'єднаних сил.

"Обмежувальні заходи запроваджено на підставі відповідних актів Кабінету міністрів України та діятимуть у визначений ними термін. Так, під час слідування з тимчасово окупованої території України проводитиметься температурний скринінг громадян. Обов’язковою умовою залишається перебування в КПВВ у захисній масці (респіраторі) та дотримання соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки", - йдеться в повідомленні.

Також для пропуску на контрольовану територію громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу "Вдома" або обсервації.

А іноземцям під час перетину лінії розмежування необхідно мати поліс страхування.

За даними штабу ООС, бойовики продовжують блокувати дорожні коридори навпроти КПВВ "Щастя", "Золоте", "Гнутове", "Майорське" та "Мар’їнка".

Фактичний пропуск громадян здійснюється лише в КПВВ:

  • "Станиця Луганська" – щоденно;
  • "Новотроїцьке" – двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, коли російські найманці розблоковують рух дорожнім коридором.

Читайте також:

Односторонній рух: чому на КПВВ у Щасті і Золотому немає цивільних

Односторонній рух: чому на КПВВ у Щасті і Золотому немає цивільних

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація