На Луганщині бойовик приніс на позиції ООС автомат, документи і гроші

На Луганщині бойовик приніс на позиції ООС автомат, документи і гроші

Фото: Associated Press

Чоловік вирішив припинити власну участь у незаконному збройному формуванні "ЛНР".

В Луганській області на передові позиції Операції Об’єднаних сил пішки прийшов озброєний бойовик. Про його затримання повідомляє прес-центр штабу ООС.

Черговий військовий злочинець зі складу російсько-окупаційних військ перейшов на сторону добра, на бік українського...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 9 березня 2019 р.

"Військовослужбовці одного з підрозділів бригади Об'єднаних сил, яка виконує бойові завдання на Сєверодонецькому напрямку, помітили чоловіка, який рухався уздовж лісосмуги в напрямку нашої позиції. Підпустивши його ближче й давши можливість спуститися в траншею, наші захисники затримали невідомого", - повідомили у штабі.

Загострення на фронті: бойовики активно застосовують протитанкові ракетні комплекси

Загострення на фронті: бойовики активно застосовують протитанкові ракетні комплекси

При собі цей чоловік мав автомат Калашникова АК-74, військовий квиток та інші документи організації "ЛНР", російські рублі. "Затриманий виявився громадянином України 1976 року народження, уродженцем м. Миколаєва, про що свідчить виданий у 1992 році у м. Стаханов паспорт громадянина України. Місце реєстрації зрадника України – також місто Стаханів Луганської області", - повідомляють у військовому командуванні. Із затриманим бойовиком проводять слідчі дії.

Як повідомлялося, в перших числах вересня головна героїня "стрічки", про яку за кремлівські гроші зняли перший повнометражний  фільм "Ополченочка", втекла з окупованої території до України і тепер готова свідчити про всі воєнні злочини Росії на Донбасі в Гаазькому трибуналі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація