На Луганщині двоє військових самовільно втекли з частини: бойовики заявили про їх затримання

На Луганщині двоє військових самовільно втекли з частини: бойовики заявили про їх затримання

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Бійці могли опинитись на окупованих територіях.

В зоні проведення Операції об'єднаних сил зникли двоє військовослужбовців. Як повідомляє прес-служба ООС, вони самовільно втекли з військової частини.

"Днями два військовослужбовця однієї з механізованих бригад, що виконує завдання на Луганському напрямку, самовільно залишили військову частину. Військовою службою правопорядку та правоохоронними органами вживаються заходи щодо розшуку зазначених військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.

Про втечу бійців повідомила 14-та окрема механізована бригада. За їхньою інформацією, бійці втекли 25 травня, їхне місцеперебування не встановлене.

ВАЖЛИВО! Щодо обставин затримання військовослужбовців окремої механізованої бригади повідомляється: вчора, 25 травня,...

Опубліковано 14 окрема механізована бригада, прес-служба 26 травня 2018 р.

Водночас про затримання двох військових 14-ї бригади на Луганщині повідомляє інформаційний ресурс бойовиків. Зазначається, що бійців затримали в "сірій зоні", коли вони прямували на окуповану територію. 

Загалом протягом доби, що минула, російсько-окупаційні війська 28 разів порушили режим припинення вогню з різних видів зброї, з них двічі відкривали вогонь з важкого озброєння. Окупанти вдалися до провокаційних дій в районах населених пунктів Кримське та Новотошківське, що на Луганщині. Ворожий обстріл з мінометів в районі населеного пункту Кримське наражав на небезпеку мирне населення. Активні бойові дії протягом доби тривали також в районах населених пунктів Луганське, Південне, Красногорівка, Кам’янка, Широкине. Під час бойових дій минулої доби загинув один та зазнали поранення чотири наших військовослужбовця.

Нагадаємо, днями на Донбасі зник український військовий 30-ї окремої Новоград-Волинської Рівненської механізованої бригади. Його місцеперебування поки не встановлено.

Повʼязані теми:

Наступна публікація