На Луганщині п'яний військовий РФ підірвав гранату в квартирі місцевої жительки - розвідка

На Луганщині п'яний військовий РФ підірвав гранату в квартирі місцевої жительки - розвідка

Архівне фото / Фото: Getty Images

Окупант здійснив вибух через ревнощі. 

На Луганщині російський військовий напідпитку підірвав гранату у квартирі, де перебувала жінка. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

Силовики відзначають, що серед окупантів на Донеччині та Луганщині продовжуються випадки правопорушень та дезертирства особового складу. Так, 19 лютого військовослужбовець 11 окремого мотострілецького полку армійського корпусу 1 (Донецьк) самостійно залишив місце несення служби через "значне фізичне та психічне перевантаження" під час тривалого перебування на передових позиціях.

Окрім цього, бойовики та російські військові продовжують пиячити.

"Військовослужбовець (громадянин РФ) 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК (армійський корпус" - Луганськ)  у стані алкогольного сп'яніння, через ревнощі, підірвав гранату в квартирі де перебував разом з місцевою мешканкою. Командуванням полку вживаються заходи щодо його звільнення попереднім числом", - йдеться у повідомленні.

Повідомлення розвідки / Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Командування 1 та 2 корпусів російських військових  ініціювало звільнення військовослужбовців, які схильні до зловживання алкогольними напоями та психічно не урівноважені. Під "призов" підпадають особи віком від 18 до 60 років.

Нагадаємо, раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляло, що у зоні проведення антитерористичної операції бойовики платять гроші так званим командирам, щоб отримати "дозвіл на пияцтво". Викласти за такі "привілеї" їм доводиться 3 тисячі рублів.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація