На Луганщині просто на блокпосту виявили авто з цілим арсеналом зброї

Зброю виявив службовий собака.

На одному з блокпостів у Лисичанську під час перевірки автомобіля виявили та вилучили велику кількість зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє поліція області.

Зокрема, патрульні зупинили для перевірки автомобіль "Tayota – Prado" з п'ятьма пасажирами. Оскільки машина була вщент забита речами до перевірки вирішили залучити й кінолога зі службовим собакою.

Саме пес вказав правоохоронцям на те, що в речах щось заховано.

Поліцейські вилучили з автомобіля 3 ручні протитанкові гранатомети РПГ – 26, 4 постріли до ручного протитанкового гранатомету РПГ – 7, 3 гранати Ф – 1 без запалів, 1 гранату РГД – 5 з запалом, 1 гранату ГРН з запалом, 55 гранат до підствольного гранатомету - ВОГ – 25 П, 414 набоїв калібру 14,5 мм, 65 набоїв калібру 5,45 мм та 1 026 набоїв калібру 7,62 мм.

Наразі відкрито кримінальне провадження, водія затримали для з'ясування всіх обставин події, авто доставлене на штрафмайданчик.

Нагадаємо, у Запоріжжі жінка після сварки "здала" поліції арсенал зброї чоловіка-АТОвця. Правоохоронці виявили у звичайній багатоповерхівці понад 4 кг вибухівки, сотню патронів, гранату та заряди від гранатомета. Дружина образилася на чоловіка, бо той уже три роки перебуває в зоні АТО, а зараз має бути в лікарні – однак жінка в цьому до кінця не впевнена. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація