На передовій були поранені двоє українських бійців. Ситуація на Донбасі

На передовій були поранені двоє українських бійців. Ситуація на Донбасі

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бойовики стріляли на всіх напрямках.

Протягом середи, 13 червня, на Донбасі бойовики 14 разів відкривали вогонь по українських позиціях на всіх напрямках. У дев'яти випадках – із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"У ході бойових дій поточної доби два українських захисники отримали поранення. Втрати противника уточнюються", - ідеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

На Луганщині найактивніші бойові дії тривали в районі Новотошківського, де бойовики застосовували 122-мм артилерію та 82-мм міномети. Також поблизу Новозванівки вони використали 82-мм міномети.

Біля Водяного й Талаківки на Маріупольському напрямку бойовики атакували з 122-мм артилерії, а також 120-мм та 82-мм мінометів.

"Об’єднані сили відкривали вогонь у відповідь та подавляли вогневі точки ворога, зберігаючи положення наших підрозділів незмінними. Снайперський вогонь окупанти вели в районі населеного пункту Красногорівка, що на Донеччині. Завдяки вмілим контрснайперським заходам, українські військовослужбовці швидко змусили противника припинити вогонь", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, зі списку окупованих викреслили три населених пункти на Донбасі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація