На передовій був поранений український боєць. Ситуація на Донбасі

На передовій був поранений український боєць. Ситуація на Донбасі

Фото: ТСН.ua

Бойовики протягом неділі майже три десятки разів обстріляли українські позиції.

Упродовж неділі, 30 вересня, на Донбасі бойовики 28 разів відкривали вогонь, у шести випадках - із забороненого Мінськими домовленостями важкого озброєння.

"Ситуація в районі проведення операції залишалася контрольованою Об'єднаними силами. Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил у районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Катеринівка, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Опитне, Піски, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине", - ідеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

По позиціях українських військ у районі Луганського на Світлодарській дузі бойовики тричі наносили вогневі удари з мінометів калібру 120 мм. Із мінометів цього ж калібру обстріляли опорні пункти поблизу Гнутового та Водяного на Приазов'ї.

"По оборонцях Гнутового, крім того, вівся вогонь з мінометів 82-го калібру та протитанкових ракетних комплексів. Вогневого впливу із застосуванням протитанкових керованих ракет зазнали і захисники Водяного. По позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке та Водяне вівся вогонь з озброєння бойових машин піхоти", - говориться в повідомленні.

Під час бойових дій учора був поранений український боєць.

За даними української розвідки, протягом доби чотирьох бойовиків було знищено та 8 поранено.

Сьогодні, 1 жовтня від опівночі до сьомої ранку, бойовики двічі обстріляли українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі Новотроїцького та Водяного. Втрат серед українських військових немає.

Близнюки на фронті. Історії братів, які захищають Україну на Донбасі

Близнюки на фронті. Історії братів, які захищають Україну на Донбасі

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація