На передовій загинули двоє українських бійців. Ситуація на Донбасі

На передовій загинули двоє українських бійців. Ситуація на Донбасі

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бойовики відкривали вогонь два десятки разів.

Протягом вівторка, 16 жовтня, на Донбасі бойовики 19 разів обстріляли українські позиції. Тричі із них – із забороненого Мінськими домовленостями важкого озброєння.

"Ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами. Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Активізувалася робота ворожих снайперів. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил у районі населених пунктів Станиця Луганська, Новозванівка, Луганське, Піски, Мар'їнка, Березове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине", - ідеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Опорні пункти українських військ поблизу Луганського бойовики обстріляли з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння бойових машин піхоти. Позиції Об'єднаних сил у районі Водяного - з мінометів 82-го калібру. У Мар'їнці та Березовому вели вогонь снайпери.

Під час бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, один отримав поранення.

За даними української розвідки, протягом доби трьох бойовиків було знищено та ще двох поранено.

Сьогодні, 17 жовтня від опівночі до сьомої ранку, бойовики двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку в районі Гнутового та Лебединського з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед українських військових немає.

Призов на строкову службу: перші юнаки вже прибувають до пунктів збору

Призов на строкову службу: перші юнаки вже прибувають до пунктів збору

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація