На Приазов'ї бойовики активізовують аеророзвідку і зводять фортифікаційні споруди

На Приазов'ї бойовики активізовують аеророзвідку і зводять фортифікаційні споруди

Фото: УНІАН

Окупанти розбудовують нову лінію оборони, а старі позиції покидають.

На узбережжі Азова на передовій наші захисники кажуть, що ворог нахабно займає вигідніші висоти і, ймовірно, готується до нової активної фази війни. Бойовики нехтують перемир'ям і мінують територію все ближче до позицій українських військових.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

За ворогом наші бійці спостерігають у трубу розвідника. І хоча перемир'я і нібито не стріляють, військові з укриттів не висовуються. Бо не ймуть віри окупантам і всеосяжному перемир'ю. Ворог ночами активно мінує територію довкола своїх укріплень. Дистанційно розкидає заборонені міжнародними конвенціями протипіхотні міни ПОМ-2

"Вилітають (ред. - міни). В години три ночі вилетіла із суміжної. Чутно, як вона падає, розкривається, постріл глухий чутно. В неї стоїть самоліквідатор на шість годин, і під ранок вона починає розкриватися", - розповів військовий ЗСУ на прізвисько Лєший. 

По всій лінії фронту на Приазов'ї у повітрі висить напруга. Попри заборону проводити фортифікаційні роботи на тому боці копають і будують нову лінію оборони. Просто на очах у наших ошелешених бійців.

"Їхня активність (окупантів - ред.) почалась з аеророзвідки й інженерних фортифікаційних спорудженнях - вони стали активно відновлювати свої позицї а старі покидають і відновлюють темп нарощування обладнання нових позицій", - каже військовий ЗСУ на прізвисько Чача. 

На деяких ділянках Приазов'я висоти вже зайняті ворогом під час перемир'я. Поки заборона на відкриття вогню - бійці спостерігають за окупантом і чистять зброю. Вона старша за більшість вояків, тож потребує постійної уваги.

Бойовики на Приазов'ї укріплюють та перегруповують сили, готуючись до активних бойових дій

Бойовики на Приазов'ї укріплюють та перегруповують сили, готуючись до активних бойових дій

Автор: Руслан Ярмолюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація