На Приазов'ї був травмований один військовослужбовець. Доба в зоні АТО

На Приазов'ї був травмований один військовослужбовець. Доба в зоні АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Удень бойовики продовжували застосовувати міномети різних калібрів.

За минулу добу на Донбасі зафіксовано чотири обстріли з боку незаконних збройних формувань. На Приазов’ї отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних Сил України. Його було оперативно доправлено до військового госпіталю та надано необхідний обсяг лікарської допомоги.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Друга половина минулої доби, починаючи приблизно з 17.30, минула без порушення режиму припинення вогню. Удень спостерігалася вогнева активність бойовиків: вони продовжували застосовувати міномети різних калібрів.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 8 лютого 2018 року Друга половина минулої доби, починаючи приблизно з 17.30, пройшла ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Thursday, February 8, 2018

Так, на Донецькому напрямку бойовики застосували міномети калібру 120-мм по позиціях довкола Широкиного. З мінометів калібру 82-мм та гранатометів вели вогонь поблизу населених пунктів Піски та Водяне.

Нагадаємо, 8 лютого о 12:30 з району населеного пункту Ушаковка, що на території Російської Федерації, було здійснено провокативний обстріл зі стрілецької зброї в бік українських військовослужбовців на Луганщині. Вони саме виконували завдання із підсилення підрозділів Державної прикордонної служби України. Ніхто з них не постраждав. Вогонь у відповідь не відкривали.

Повʼязані теми:

Наступна публікація