На Приазов'ї військові відбили атаку диверсійної групи і захопили російську зброю

На Приазов'ї військові відбили атаку диверсійної групи і захопили російську зброю

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Бій тривав близько 40 хвилин.

Внаслідок ворожого обстрілу під Авдіївкою загинув старший солдат Дмитро Лісовол. Йому був 31 рік, без батька залишились син та донька. Ще троє бійців дістали поранення. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Упродовж минулої доби російські окупанти чотири рази атакували позиції українських захисників у районі Водяного, що на Приазов’ї. Водночас хлопці відбили нічну спробу ворожої диверсійної групи  підійти впритул до позицій і захопили кілька трофеїв. 

Напередодні у бік Водяного вирушила до зубів озброєна ворожа група. Морпіхи їх помітили через прилади нічного бачення на відстані у півтори сотні метрів.

"Було бойове зіткнення, вже на дуже близькій дистанції. Бій тривав до 40 хвилин. Далі спостерігали", – розповідає морський піхотинець із позивним "Сварог". 

Спостерігали на всіх без винятку позиціях навколо Водяного втричі уважніше до самого ранку. Щойно почало сходити сонце, на місце бою висунулись розвідники.

"Вранці була проведена розвідка місцевості. Знайшли автомат, АКС та РПГ 7В російського виробництва", – розповів "Сварог". 

Ту зброю передали оперативникам СБУ. Зазвичай, саме вони зберігають такі трофеї. Хлопці запевняють: здобудуть ще! Головне, аби вона не зникла і вистрілила у Гаазі під час трибуналу як доказ Кремлівської агресії. 

Кореспондент ТСН Олександр Моторний

Утрати на фронті: один військовий загинув, ще троє зазнали поранень

Утрати на фронті: один військовий загинув, ще троє зазнали поранень

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація