На Україну знову летять іранські дрони-камікадзе: які області - під загрозою удару

На Україну знову летять іранські дрони-камікадзе: які області - під загрозою удару

Фото: ТСН.ua

У Дніпропетровській та Запорізькій областях оголошена повітряна тривога.

Росія третій вечір тероризує українців іранськими дронами "шахед". Існує висока загроза атаки ворожими безпілотниками на сході та півдні країни. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Загроза атаки "шахедів" на Дніпропетровщині. Перейдіть у безпечні місця!", - написав посадовець.

Про небезпеку удару дронами також попереджають голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук та керівник Нікопольської РДА Євген Євтушенко.

За словами Лукашука, безпілотники заходять з півдня області. "Знову летить російське залізяччя – заходять дрони з півдня області. Будьте пильні", - попередив він.

Як пишуть моніторингові групи, під загрозою удару також Запоріжжя та область. 

Додамо, як свідчить мапа тривоги, у Дніпропетровській та Запорізькій областях оголошена повітряна тривога. Сирени про небезпеку пролунали о18:42.

Пройдіть в укриттях до закінчення тривоги.

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко додав, що дрони уже у просторі України. Також попередив, що існує загроза атаки для Київської області.  

"Прямо зараз ворожа група шахедів перетнула повітряний простір України і рухається в бік Дніпра, дорони можуть долетіти і до Київщини. Залишайтесь в безпеці", - написав він о 19:22. 

Росія атакує Україну дронами

Країна-агресорка Росія третій день підряд атакує Україну іранськими дронами. Зокрема, у двох районах Дніпропетровської області у ніч проти 11 лютого ворожі безпілотники завдали удару по критичній інфраструктурі, є руйнування. 

Напередодні, у ніч проти 10 лютого, російські військові вдарили ракетами та іранськими дронами по об'єктах критичної інфраструктури в Запорізькій, Харківській, Хмельницькій та Дніпропетровській областях. 

Мапа війни 10 лютого: росіяни штурмують Донеччину та Луганщину, ЗСУ відповідають авіацією

Мапа війни 10 лютого: росіяни штурмують Донеччину та Луганщину, ЗСУ відповідають авіацією

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація