На Запоріжжі посадовець купив непридатні старезні шини для БТРів, що використовуються в ООС

На Запоріжжі посадовець купив непридатні старезні шини для БТРів, що використовуються в ООС

Фото: Державне бюро розслідувань

Шини були закуплені під виглядом нових.

У Мелітополі повідомили про підозру тво начальника відділення забезпечення автотранспортом центру обслуговування підрозділів Головного Управління Національної поліції у Запорізькій області за оборудку з закупівлею шин для БТР. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Начальник відділення забезпечення автотранспортом здійснив закупівлю  непридатних для експлуатації шин 1980 року випуску на суму 249 тисяч гривень. При цьому закуплені вони були під виглядом нових і призначалися для БТР-80, що мали бути передані батальйону поліції особливого призначення ГУ Нацполіції у Запорізькій області для використання під час проведення Операції об’єднаних сил.

Фото: Державне бюро розслідувань
Фото: Державне бюро розслідувань

Підозру оголосили за статтею "зловживання службовим становищем, тобто умисне, в інтересах третіх осіб використання службовою особою свого службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом". Підозрюваному загрожує позбавлення волі від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Раніше слідчі Державного бюро розслідувань викрили механізм отримання неправомірної вигоди від іноземців прикордонниками на Сумщині.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація