Нахабна атака на Авдіївку: розвідка попереджає про можливий початок наступу бойовиків

Нахабна атака на Авдіївку: розвідка попереджає про можливий початок наступу бойовиків

Від артилерійських обстрілів загинули двоє українських воїнів, троє поранені.

Глухі й важкі вибухи cтрусонули авдіївську промзону пообіді. Серед білого дня бойовики почали бити по позиціях ЗСУ з важкої артилерії, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від початку доби і до ранку оборонці української землі відбили дев'ять ворожих атак. Снаряди кілька годин поспіль десятками сипалися на голови військових. Перераховувати калібри та типи ворожої зброї, із якої щоночі бойовики накривають і промзону, і північні, цивільні околиці старої Авдіївки – просто безглуздо. Туди прилітає майже все, що постачає терористам Росія. ""Було те саме, в принципі, що і кожну ніч. Вони починають десь о шостій годині – і з періодами, я так розумію, на довантаження БК вони продовжують до першої-другої ночі", - розповів боєць десантного батальйону Масі Найем.

Кілька годин бойовики били по Авдіївській промзоні з важкої артилерії

Кілька годин бойовики били по Авдіївській промзоні з важкої артилерії

Під прикриттям мінометів та артилерії щоночі диверсанти намагаються підійти впритул до воїнів АТО. А вдень зненацька почався новий обстріл. Як воювала промзона – світлою порою було видно за кілька кілометрів. Військові точно знають, що на ворожі позиції зайшли нові люди. "Це регулярна армія. Працюють вони прицільно, не було, щоб вони вдень працювали великим калібром – а сьогодні вдень по всіх позиціях", - каже Найем.

Хлопці на передовій припускають, що це міг бути лише початок нової масованої навали окупантів. Про можливі 7 або 8 липня потужні атаки противника аж навіть до наступу одразу на кількох ділянках фронту - ще напередодні говорили українські розвідники.

Напередодні ворог несподівано атакував Піски. Там загинули двоє українських оборонців. Ще шість військових були поранені та евакуйовані до шпиталів.

Кореспондент ТСН Олександр Моторний

Повʼязані теми:

Наступна публікація