"Народ вже все – бунтує": окупант зізнався матері, що вояки масово відмовляються виконувати накази та пишуть рапорти

Дата публікації
Перегляди
3911
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
"Народ вже все – бунтує": окупант зізнався матері, що вояки масово відмовляються виконувати накази та пишуть рапорти

Фото: Associated Press

Російські військові все частіше масово відмовляються виконувати накази свого керівництва і пишуть рапорти про звільнення з армії.

Путінський вояка у перехопленій розмові зізнається, що у його підрозділі "народ вже все – бунтує і відмовляється виконувати накази".

Розмову окупанта та його матері, яку вдалося перехопити українським спецслужбам, опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

Син розповідає матері про те, що нещодавно написав рапорт на звільнення з армії. Також рапорти написали інші військовослужбовці його підрозділу та віддали старшому офіцеру.

"Там одному полкану (полковнику). Стопка у нього здорова набралась. Тільки можу сказати – це точно. Всі практично написали відмову. Вчора сказали, що в штаб армії віддадуть, а там видно буде", - каже він. 

У відповідь матір розповідає про новини, які прочитала в одному з телеграм-каналів про те, що 800 військових Росії відмовились брати участь в бойових діях у зв’язку з низькою морально-психологічною обстановкою. Також матір розповідає, що залишала звернення на сайті міністерства оборони. Втім, якщо не прийде відповідь, звернеться до військової прокуратури. Каже, що збирається шукати юриста.

Та окупант просить свою матір не наймати юриста, бо "зараз все вирішимо. Народ вже все – бунтує. Відмовляється виконувати накази".

Раніше СБУ опублікувала відео допиту російського полоненого окупанта, який зізнався, що обстрілював з мінометів мирних жителів Маріуполя, але ніби "не знав, куди стріляє".

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація