Неділя на передовій минула без втрат серед українських бійців. Ситуація на Донбасі

Неділя на передовій минула без втрат серед українських бійців. Ситуація на Донбасі

Фото: УНІАН

Бойовики суттєво скоротили кількість обстрілів.

У неділю, 20 жовтня від початку доби до вечора, на передовій на Донбасі бойовики двічі порушили режим припинення вогню.

"Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил з автоматичних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - ідеться у зведенні пресцентру Об'єднаних сил.

Втрат серед українських бійців не було.

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 20.10.2019

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 2 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил з автоматичних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Обидва обстріли російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ": неподалік Золотого-4 з напрямку Первомайська – з автоматичних станкових гранатометів; біля Оріхового з напрямку Золотого-5 – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, зокрема і великокаліберних кулеметів. Впродовж поточної доби внаслідок обстрілів втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було. 19 жовтня збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, стрілецької зброї та гранатометів різних систем. Факти ворожого вогню було зафіксовано неподалік Золотого-4, Зайцевого, Кримського, Верхньоторецького, Новоселівки Другої, Красногорівки, Павлополя, Водяного що на Приазов'ї, Авдіївки, Талаківки, Троїцького та Тарамчука. За минулу добу втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано. Вчора, представниками Національної поліції України та військовослужбовцями Національної гвардії України зі складу Об'єднаних сил серед цивільного населення розкрито 1 тяжке тілесне ушкодження, 3 крадіжки, 9 фактів незаконного поводження з наркотичними засобами. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на контрольовану Об'єднаними силами територію в'їхали 19308 осіб та 2257 транспортних засоби. У зворотному напрямку лінію зіткнення перетнули 21712 осіб та 2483 транспортних засоби. В пропуску через лінію розмежування, з різних причин, було відмовлено 32 особам. Військово-цивільні адміністрації та правоохоронні органи в районі проведення операції працювали у штатному режимі. Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до будь-яких підступних та провокаційних дій противника.

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Неділя, 20 жовтня 2019 р.

У суботу, 19 жовтня, бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню. Стріляли із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, стрілецької зброї та гранатометів різних систем. За минулу добу втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Президент Зеленський у своєму зверненні пояснив дії щодо Донбасу

Президент Зеленський у своєму зверненні пояснив дії щодо Донбасу

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація