Неділя на передовій обійшлася без втрат серед українських бійців. Ситуація на Донбасі

Неділя на передовій обійшлася без втрат серед українських бійців. Ситуація на Донбасі

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Бойовики відкривали вогонь шість разів.

У неділю, 17 листопада від початку доби до вечора, на передовій на Донбасі бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - ідеться у зведенні пресцентру Об'єднаних сил.

Обстріли були біля Кримського, Луганського, Новолуганського, Новомихайлівки, Красногорівки, Лебединського.

Втрат унаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 17.11.2019 #ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Неділя, 17 листопада 2019 р.

На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) сьогодні відбувалося встановлення металевої огорожі (відбійників) на узбіччях дороги від мосту в напрямку КПВВ. Триває фарбування металоконструкції шляхопроводу.

Тривають заходи на ділянці розведення №2 у районі Золотого-4 Луганської області щодо демонтажу заявлених фортифікаційних споруд. Сьогодні тривали роботи з упорядкування території на місці розбирання бліндажів.

На ділянці розведення №3, в районі Богданівки та Петрівського Донецької області, триває очищення територій від вибухонебезпечних предметів. Сьогодні співробітники ДСНС України обстежили 2,6 гектара території та вилучили 40 вибухонебезпечних предметів. Загалом, від початку робіт, вилучено 89 вибухонебезпечних предметів на площі 12,17 гектара.

Піротехніки ДСНС України продовжують обстеження територій на лінії розмежування на наявність вибухонебезпечних предметів...

Опубліковано МВС України Неділя, 17 листопада 2019 р.

У п'ятницю, 16 листопада, бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню. Стріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно. Зафіксовано і вогневу активність снайперів-бойовиків. Учора внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець.

Санкції США проти РФ діятимуть, поки вона не полишить Донбас та не поверне Україні Крим

Санкції США проти РФ діятимуть, поки вона не полишить Донбас та не поверне Україні Крим

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація