Неспокійна ніч на Донбасі. Бойовики стріляли по всіх напрямках, один військовий загинув

Неспокійна ніч на Донбасі. Бойовики стріляли по всіх напрямках, один військовий загинув

Фото: Reuters

Загалом за минулу добу бойовики 18 разів порушили перемир'я. 

Минула доба у зоні проведення АТО завершилась активізацією обстрілів українських позицій з боку противника. Про це повідомляє штаб станом на ранок неділі.

Згідно з даними прес-центру АТО, якщо до 18:00 суботи кількість вогневих провокацій була незначною, то ввечері і вночі ворог відкривав вогонь на усіх напрямках використовуючи, здебільшого, гранатомети і стрілецьку зброю.

Так, на Донецькому напрямку російсько-окупаційні угруповання тричі били з різних видів гранатометів та великокаліберних кулеметів по захисниках Авдіївської промзони.

З цієї ж зброї окупанти обстрілювали укріплення поблизу шахти Бутівка і Світлодарська. А у районі Кам'янки загарбники, під час майже двохгодинного обстрілу, застосовували міномет калібру 82 міліметри.

Крім того, наприкінці доби під ворожий вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапили опорні пункти сил АТО на підступах до Невельського.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 23.09.2017 року. Минула доба у районі проведення АТО завершилась активізаціє...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Saturday, September 23, 2017

На Приморському напрямку факти застосування противником гранатометів зафіксовані поблизу Гнутового і Водяного. А поблизу Широкиного працював великокаліберний кулемет загарбників.

На Луганському напрямку бойовики тричі відкривали вогонь із різних видів гранатометів у районі Кримського, а великокаліберний кулемет бив на околицях Новотошківського.

Загалом за минулу добу бойовики 18 разів порушили перемир'я. Під час 10 обстрілів, коли виникала пряма загроза життю військових, сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій загинув один український військовий.

Повʼязані теми:

Наступна публікація