Нічний обстріл Києва: поліція показала шокувальне відео перших хвилин після вибуху

Нічний обстріл Києва: поліція показала шокувальне відео перших хвилин після вибуху

Обстріл Києва 1 червня, патрульні показали відео / Фото: Associated Press

У четвер, 1 червня, росіяни вчергове обстріляли столицю України.

Патрульні поліції показали відео перших хвилин після нічного удару по Києву. На кадрах видно, як правоохоронці надають потерпілим першу допомогу.

Відповідне відео оприлюднила Патрульна поліція Києва.

"Чергова безсонна ніч. Ще один ворожий обстріл. Вкотре ми одні з перших на місцях…На відео патрульні надають допомогу людям, які постраждали внаслідок сьогоднішньої атаки р*шистів у Києві", - йдеться в повідомленні.

На кадрах видно, що люди після вибуху лежать на землі. Багато з них отримали поранення. Патрульні надали потерпілим першу допомогу — обробили та перемотали рани до приїзду карет швидкої.

"Ми знову переконуємося, що в окупантів немає нічого святого, навіть коли весь цивілізований світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Замість привітань і веселих заходів маленькі українці отримали плач та горе. Попри все, ми разом, ми сильні та здатні пройти будь-які випробування. Нехай кожен день буде наповнений миром, добром та безпекою для наших громадян", — наголосили поліціянти.

Поліція показала шокувальне відео перших хвилин після вибухів у Києві 1 червня

Поліція показала шокувальне відео перших хвилин після вибухів у Києві 1 червня

Ракетний удар по Києву 1 червня: що відомо 

В ніч проти 1 червня російські окупанти вкотре атакували Київ балістичними ракетами. За даними Генштабу, росіяни запустили по столиці та області 10 ракет "Іскандер". Всі вони були збиті силами ППО. 

Проте через уламки ворожих ракет загинули троє людей. Серед них дитина 2012 року народження. Чоловік загиблої розповів, що після оголошеної тривоги дружина разом із дитиною побігла до укриття, але воно було зачинене.

Саме це спричинило гучний скандал. Наразі поліція та місцева влада розслідують, що стало причиною трагедії.

Читайте також:

Наступна публікація