Новітні ватажки терористів "ДНР" перебираються жити під Київ, двох затримали

Новітні ватажки терористів "ДНР" перебираються жити під Київ, двох затримали

Поплічники терористів тікають на вільну частину України

На окупованому Донбасі до 60% мешканців голодують.

Новітні ватажки самопроголошених донбаських "республік" потихеньку облаштовують собі теплі місця прямісінько під Києвом. Саме там контррозвідка СБУ затримала нещодавно двох поплічників терористів – лідера молодіжного крила "ДНР" Віктора Назарова і заступника мера окупованої Горлівки Анатолія Копилова.

Що ж змусило зрадників України повернутися в місто, яким вони так лякають населення Донбасу, ідеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень.

Контррозвідка Служби безпеки України схопила обидвох, коли ті, потрудившись на благо "ДНР", приїхали в Київ для вирішення особистих справ та відпочинок. Виявилось, їздили вони сюди регулярно.

Журналісту ТСН Сергієві Гальченку вдалося отримали можливість потрапити в слідчий ізолятор, аби поговорити з тими, хто зраджує двічі – Україну, працюючи з російськими терористами в "ДНР", і самих прихильників "ДНР", від яких, розповівши про принади "русского міра", тікають до Києва.

Від початку війни минуло півтора року. На окупованих територіях Донбасу дорізають на брухт останні заводи. Населення ледь зводить кінці з кінцями, 60% мешканців невизнаних "республік", за даними волонтерів і гуманітарних організацій, взагалі голодують. Тим часом їхні ватажки будують собі майбутнє не в Єнакієвому чи Алчевську, а в самому центрі "Хунти" – Києві.

Розуміючи усю безперспективність квазі-республік, цинічно брешучи жителям окупованого Донбасу про кровожерливих бандерівців, посібники терористів потихеньку переїжджають до вільної України, де капіталізують свої на крові зароблені гроші. Але, на щастя, кожного з них тут чекають.

Що розповіли ТСН затримані поплічники терористів "ДНР", дивіться в сюжеті.

Як прихильники «ДНР» будують собі хатинки під Києвом

Як прихильники «ДНР» будують собі хатинки під Києвом

Повʼязані теми:

Наступна публікація