Обійми після полону і "факи" звільнених бойовиків: обмін заручниками у фотографіях

Майже 70 адептів "руского міра" відмовилися їхати на окуповану територію.

74 українських заручники вже на контрольованій Україною території. Після тривалих переговорів із бойовиками наших хлопців вдалося повернути з ворожого полону. За своїх ми готові були віддати 306 осіб зі списку терористів. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Серед звільнених не лише військові, тут є і цивільні, і навіть футбольний ультрас.

43 людей зі списків бойовиків на обмін уже відбули покарання і на обмін не приїхали. Ще півтора десятка хоч і сидять в українських в’язницях, їхати у так звані «ДНР-ЛНР» категорично відмовляються.

Отже зі списку у 306 осіб  туди, на непідконтрольну територію, сьогодні виїде майже на 70 менше, але це вже клопіт ідеологів «руского міра» - чому до них не їдуть. Головне – українські заручники уже вдома. Ще кілька годин і вони їстимуть домашній борщ.

Звільнення бранців: 74 українських заручники повернулися на Батьківщину

Звільнення бранців: 74 українських заручники повернулися на Батьківщину

Нагадаємо, 27 грудня на Донбасі відбувся обмін заручників. Бойовики звільнили 74 українців. У списку на звільнення бойовиків та кадрових російських військових було 306 осіб, проте частина з них не захотіла повертатися на окуповану територію.

Наступні переговори запланували на середину січня. СБУ зазначає, що в заручниках бойовиків ще перебувають щонайменше 103 українці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація