Обстріл будинків в Зайцевому та один поранений боєць. Доба в зоні АТО

Обстріл будинків в Зайцевому та один поранений боєць. Доба в зоні АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бойовики активізивувалися  вздовж усієї лінії розмежування. 

Минулої доби незаконні збройні формування 30 разів порушили перемир'я на Донбасі. Внаслідок бойових дій один український військовий отримав поранення.

Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На Донецькому напрямку з 19 години і майже до опівночі бойовики обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів опорні пункти в Авдіївській промзоні. Також ввечері під їхнім вогнем опинились українські позиції на підступах до Кам'янки, Пісків та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку терористи із гранатометів били по Малиновому й Троїцькому. А близько 22 години бойовики застосовували міномет калібру 82 міліметри у районі Новотошківського.

На Маріупольському напрямку неподалік від Старогнатівки наприкінці доби терористи обстрілювали опорні пункти з мінометів та артилерії калібру 152 міліметри.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 19.08.2017 року. Минула доба у зоні АТО завершилась активізацією російсько-...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Saturday, August 19, 2017

Крім того, бойовики з великокаліберних кулеметів обстрілювали будинки цивільних у селищі Зайцеве. А близько 19 години - з гранатометів били по Мар'їнці. 



Повʼязані теми:

Наступна публікація