Обстріл снайпера й двоє поранених бійців АТО. Доба на Донбасі

Обстріл снайпера й двоє поранених бійців АТО. Доба на Донбасі

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Бойовики чотири рази порушили перемир'я.

Минулої доби терористи на Донбасі здійснили чотири прицільні обстріли позицій Збройних Сил України. Усі порушення режиму перемир’я відбулися на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Приазов’ї за світлої пори доби бойовики провокували українських бійців до бойових протистоянь поблизу Водяного. Спочатку з великокаліберних кулеметів вони обстріляли оборонні укріплення з непідконтрольної українському уряду Саханки, а згодом вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї з тимчасово окупованої Ужівки. У вечірній час - з гранатометів та стрілецької зброї порушили перемир’я у передмісті Авдіївки. Також на підступах до цього міста активізувався снайпер, який обстрілював опорні пункти української армії. Окрім того, під вогонь з легкого піхотного озброєння потрапили військові у Кам’янці.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 27 грудня 2017 року Впродовж ми...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, December 27, 2017

Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє військових сил АТО зазнали легких поранень.

Нагадаємо, з півночі 23 грудня у зв’язку з різдвяними та новорічними святами у зоні АТО був оголошений режим припинення вогню, про що сторони домовилися у Мінську.

Попри оголошене перемир'я, бойовики з мінометів та кулеметів гатять по українських військових

Попри оголошене перемир'я, бойовики з мінометів та кулеметів гатять по українських військових

Повʼязані теми:

Наступна публікація