Обстріли бойовиків на Донбасі не припиняються: один воїн отримав поранення

Обстріли бойовиків на Донбасі не припиняються: один воїн отримав поранення

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Протягом доби окупанти сім разів порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби, 9 квітня, було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації. 

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 10 квітня.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Пісків та Водяного, що на Приазов’ї, російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Поблизу Старогнатівки - з автоматичних станкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік населеного пункту Луганське, противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Збройних Сил України отримав осколкове поранення. Його шпиталізували до медичного закладу. Медики оцінюють стан його здоров'я як задовільний. 

У напрямку населеного пункту Зайцеве, ворог здійснив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Станом на 7 годину ранку, 10 квітня, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік населеного пункту Майорське окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї, ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

Як повідомлялося, Мережа переповнена відео, на яких Росія стягує до окупованого Криму ешелони з військовою технікою. За даними аналітиків Центру військово-правових досліджень, окупанти сформували в Криму військове угрупування кількістю до 40 тисяч людей. Суттєво збільшилася кількість російських військ біля східних кордонів України. 

В Росії заявляють, що їхня армія пересувається на території країни тими маршрутами, якими вважає за потрібне. Війська перебуватимуть біля українських кордонів доти, доки вирішить керівництво країни, заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. 

Новини з фронту: Генштаб Збройних Сил заявив, що Україна не готується наступати на Донбас

Новини з фронту: Генштаб Збройних Сил заявив, що Україна не готується наступати на Донбас

Повʼязані теми:

Наступна публікація