Обстріли на всіх напрямках та блокування роботи спостерігачів. Дайджест АТО

Обстріли на всіх напрямках та блокування роботи спостерігачів. Дайджест АТО

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Для з'ясування мінної безпеки представники ОБСЄ запустили безпілотник.

У зоні АТО знову неспокійно: по українських укріпленнях неподалік Широкиного злочинці били з мінометів калібру 82 міліметри. Крім того, на Приморському напрямку, під ворожий обстріл потрапили українські опорні пункти у Водяному. 

Про це інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Донецькому напрямку незаконні збройні формування застосовували великокаліберні кулемети поблизу Майорська, а на Луганському – міномети і гранатомети на підступах до Новотошківського.

Також варто додати, що сьогодні бандформування вчергове заблокували роботу міжнародних спостерігачів. Зранку українські сапери, в районі Талаківки розпочали обстежувати ділянку дороги, по якій був запланований проїзд патрулів Спеціальної моніторингової Місії ОБСЄ на чолі із першим заступником Александром Хугом. Незважаючи на офіційно надані гарантії безпеки, близько 8 години, бойовики розпочали обстріл позицій ЗСУ зі стрілецької зброї із залученням снайперів. У результаті цієї збройної провокації отримав поранення український військовий, який обстежував дорогу на наявність вибухонебезпечних пристроїв.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 10 серпня 2017 року У районі проведення АТО, сьогодні й далі бу...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 серпня 2017 р.

Бойовики з важкої артилерії гатять по українських позиціях, троє бійців загинуло

Бойовики з важкої артилерії гатять по українських позиціях, троє бійців загинуло

Далі для з'ясування мінної безпеки представники ОБСЄ запустили безпілотник. Але і його бойовики обстріляли над територією, яку не контролює Україна в районі селища Пікузи. Тому патрулі ОБСЄ так і не змогли проїхати запланованим маршрутом у Маріуполь.

Повʼязані теми:

Наступна публікація