Один загиблий та семеро поранених бійців АТО. Доба на Донбасі

Один загиблий та семеро поранених бійців АТО. Доба на Донбасі

Фото: Reuters

Терористи вкотре застосовували заборонене озброєння й стріляли по житлових кварталах.

За вчора, 13 червня, було зафіксовано 52 факти порушення режиму припинення вогню на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

Приморський напрямок. Уночі терористи вкотре обстріляли житловий сектор населеного пункту Ольгінка, внаслідок чого було знову пошкоджено будинки місцевих мешканців та деякі об'єкти інфраструктури. Також бойовики били по силах АТО в районі Чермалика, Водяного, Талаківки, Лебединського, Гнутового, Березового та Павлополя.

Донецький напрямок. Бойовики стріляли по опорних пунктах сил АТО в районі Пісків, Авдіївки, Невельського, Кам'янки, Луганського, на Світлодарській дузі. Бойовики знову випустили декілька мін по житлових кварталах Авдіївки. Одна з них вибухнула поруч з будинком по вулиці Тургенєва. Осколками пошкоджено вікна та фасад будівлі, а також припарковану неподалік автівку. Власники оселі, 58-річна жінка та її 37-річний син, не постраждали. Втім, біля іншого будинку, по вулиці Тургенєва, осколками міни було поранено 48-річну жінку. Лікарі швидкої допомоги діагностували у неї мінно-вибухову травму та осколкове поранення правої гомілки. Постраждалій було надано допомогу на місці. Від госпіталізації вона відмовилася.

Луганський напрямок. Бойовики обстріляли оборонні укріплення в районі Новотошківського, Кримського, Новоолександрівки, Щастя, Донця, Станиці Луганської, Троїцького та Лобачевого.

Один військовослужбовець ЗС України загинув. Ще семеро бійців сил АТО зазнали поранень.

На Донбасі бойовики із зеніток обстріляли житлові сектори

На Донбасі бойовики із зеніток обстріляли житлові сектори

Повʼязані теми:

Наступна публікація