Один загиблий та троє поранених українських бійців. Як минула доба в зоні АТО

Один загиблий та троє поранених українських бійців. Як минула доба в зоні АТО

Фото: УНІАН

Загалом за минулу добу терористи 35 разів порушим перемир'я.

У зоні АТО, наприкінці минулої доби, бойовики активізували збройні провокації практично вздовж усієї лінії розмежування.

Загалом за минулу добу терористи 35 разів порушим перемир'я, передає прес-центр штабу АТО. Троє українських військових отримали поранення, один загинув. Сили АТО 15 разів відкривали вогонь у відповідь.

Після 18 години на Маріупольському напрямку противник з гранатометів та 82 міліметрових мінометів бив по наших позиціях у районі Гнутово, Павлополя, Водяного, Камянки. А з 8 години вечора і майже упродовж 2 години бойовики з мінометів калібру 120 міліметрів, зенітної установки, великокаліберних кулеметів обстрілювали Широкине. Внаслідок цього обстрілу 2 наших військових отримали поранення. Також зі 120 міліметрових мінометів та танку злочинці били по Красногорівці. Крім того, вночі, під вогнем ворожих гранатометів вчергове опинились цивільні будівлі у Мар'їнці.

На Донецькому напрямку противник о 21 годині зі стрілецької зброї та гранатометів вів вогонь по шахті Бутівка та Авдіївці. Ще один наш військовий отримав поранення під час обстрілу Камянки.

Британцю, який воював на Донбасі на боці бойовиків, загрожує довічне ув’язнення

Британцю, який воював на Донбасі на боці бойовиків, загрожує довічне ув’язнення

Різке збільшення вогневих провокацій наприкінці минулої доби зафіксовано на Луганському. Тут бойовики близько 23 години зі стрілецької зброї і гранатометів вели вогонь по селищам Донець та Новозванівка. А 82 міліметрових мінометів накривали Кримське. Цієї ночі відбулось і бойове зіткнення українських військ з противником. Майже з опівночі і до 2 ночі в районі Новотошківського група бойовиків безуспішно намагалась наблизитись до наших позицій. Нажаль в ході цих бойових дій один український захисник загинув. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація