Один загиблий військовий та четверо поранених. Доба в зоні АТО

Один загиблий військовий та четверо поранених. Доба в зоні АТО

Фото: УНІАН

Бойовики все частіше переходять до важкого озброєння.

За минулу добу незаконні збройні формування 35 разів порушили перемир'я на Донбасі. Один український військовий загинув, четверо отримали поранення.

Про це повідомляє штаб АТО.

На Приморському напрямку з 18 години і майже до опівночі бойовики обстрілювали з мінометів, гранатометів та озброєння БМП опорні пункти неподалік Старогнатівки. Крім того, вони застосовували танк та випустили щонайменше 16 артилерійських снарядів калібру 152 міліметри. В результаті цих обстрілів один військовий отримав поранення. 

Найбільш гаряче цієї ночі було в районі Авдіївської промзони. Там з 18 години терористи 5 разів обстрілювали ЗСУ з мінометів та різних видів гранатометів. Один боєць загинув, ще один отримав поранення.

На Донецькому напрямку бойовики, порушивши режим тиші під час роботи представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста, відкрили вогонь по будинках мирних мешканців у селищі Зайцеве. Майже одразу виникла пожежа. Українських військових, які прибули допомогти місцевим загасити вогонь, бойовики також обстріляли.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 16.08.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, August 16, 2017

На Луганському напрямку наприкінці доби під гранатометні обстріли бойовиків потрапили опорні пункти сил АТО у Новоолександрівці та Новозванівці.



Повʼязані теми:

Наступна публікація