Окупанти на Донбасі продовжують застосовувати заборонену зброю

Окупанти на Донбасі продовжують застосовувати заборонену зброю

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Противник 10 разів обстріляв українські позиції.

Протягом п'ятниці, 14 грудня, на Донбасі бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому, продовжили застосувати озброєння, заборонене Мінськими угодами.

Про це повідомили у прес-центрі ООС.

Окупанти вели прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку та в районі населеного пункту Світлодарськ.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил  неподалік населених пунктів Мар'їнка, Піски, Старогнатівка, Первомайське - на Донецькому напрямку та позицій українських військових в районі населених пунктів Чермалик, Гнутове та Водяне на Маріупольському напрямку", - зазначили в штабі українські військові.

В результаті обстрілів минулої доби легко поранено одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил. Натомість, за інформацією розвідки, двох окупантів знищено.

Нагадаємо, протягом четверга, 13 грудня бойовики "ДНР" та "ЛНР" на Донбасі 22 рази обстріляли позиції українських бійців. Двоє військових загинули.

Двоє українських воїнів зазнали поранення на Донбасі

Двоє українських воїнів зазнали поранення на Донбасі

Повʼязані теми:

Наступна публікація