Бойовики від початку доби сім разів обстріляли позиції ОС

Бойовики від початку доби сім разів обстріляли позиції ОС

Фото: УНІАН

Збройні формування РФ використовували зброю, заборонену до розміщення на лінії зіткнення.

Російські окупаційні війська сьогодні, 2 червня, сім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Один український військовий поранений.

Про це повідомляє пресслужба ООС у Facebook.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю. Військовослужбовці Об'єднаних сил рішуче відповіли на ворожі обстріли та продовжують контролювати ситуацію на лінії зіткнення. Наші воїни і надалі завжди готові негайно реагувати на можливі загрози з будь-яких напрямків", - йдеться у повідомленні.

По українських військовослужбовцях, які виконують завдання біля Павлополя в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", російські найманці відкривали вогонь із 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

"Неподалік населених пунктів Богданівка та Старогнатівка ворог випустив 20 мін 82-го калібру, а по захисниках Мар’їнки застосував снайперську зброю. Оборонців Водяного загарбники обстріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - додали у пресслужбі. 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Майорська окупанти вели вогонь по позиціях Об'єднаних сил з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а опорні пункти Новозваніки обстріляли зі стрілецької зброї.

Унаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Втрати бойовиків уточнюються.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили у пресслужбі.

 

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 02 червня 2020 року #ООС...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Вівторок, 2 червня 2020 р.

Нагадаємо, сьогодні, 2 червня, поблизу населеного пункту Мар’їнка, що в Донецькій області, снайпер поранив українського бійця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація