П'ять обстрілів і поранений військовий. Як минула доба на Донбасі

П'ять обстрілів і поранений військовий. Як минула доба на Донбасі

Фото: Reuters

Терористи продовжують зривати режим припинення вогню.

Протягом минулої доби бойовики так званих "ЛНР" та "ДНР" принаймні пять разів порушували встановлений на Донбасі режим тиші та застосовували гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Вогонь вівся на Луганському напрямку. Там супротивник з гранатометів та стрілецької зброї стріляв по українських бійцях у районі неподалік Катеринівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 10 березня 2018 року Бойовики...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 березень 2018 р.

Ворожі постріли було чутно і на Донеччині. Там окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти поблизу Водяного. Також з 82 мм мінометів та гранатометів бойовики стріляли по захисниках Богданівки.

Протягом доби один український військовий отримав поранення.

"Військовослужбовця доправлено до військово-медичного госпіталю. Йому надано необхідну медичну допомогу", - йдеться у тексті.

Нагадаємо, раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявляв про те, що на окуповані території Донецької та Луганської областей зайшли близько 100 російських снайперів. У Міноборони підтверджувати цю інформацію не поспішали. 

 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація