П'ятеро поранених в зоні АТО. Як минула доба на Донбасі

П'ятеро поранених в зоні АТО. Як минула доба на Донбасі

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Із 17.00 бойовики не порушували режим припинення вогню.

У результаті обстрілів у зоні АТО один військовий сил АТО зазнав поранення, ще четверо отримали бойові травми. Стан усіх бійців військові медики оцінюють як задовільний.

Про це повідомили у штабі АТО.

Із 17.00 минулої доби бойовики не порушували режим припинення вогню. Вздовж усієї лінії розмежування сторін не було зафіксовано жодного обстрілу.

Однак удень терористи здійснили обстріли опорних пунктів Збройних Сил України. На Луганському напрямку з гранатометів різних видів влаштували нетривалий обстріл укріплень поблизу Луганського. На Донецькому напрямку навколо Водяного неодноразово вели вогонь по позиціях зі 120-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Також у цьому районі біля Широкиного застосували міномети калібру 82-мм та автоматичні станкові гранатомети. Також бойовики активізувалися поблизу Новоселівки Другої, де порушили режим припинення вогню з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Загалом минулої доби терористи шість разів порушили режим тиші.

Раніше волонтер Юрій Мисягін повідомив, що на Світлодарській дузі була розгромлена позиція бойовиків "Адідас" на важливій стратегічній висоті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація