Пасічник "офіційно" очолив терористичну "ЛНР"

Пасічник "офіційно" очолив терористичну "ЛНР"

Фото: Reuters

Церемонія "інавгурації" відбулась в Луганську.

В окупованому Луганську відбулась церемонія "інавгурації" ватажка бойовиків "ЛНР" Леоніда Пасічника.

Про це повідомляють інформаційні ресурси бойовиків Луганська.

"Присягаюся при здійсненні повноважень глави "Луганської Народної Республіки" дотримуватися Конституції і законів "Луганської Народної Республіки", поважати і забезпечувати права і свободи людини і громадянина, з честю виконувати високі обов'язки голови "Луганської Народної Республіки", вірно служити народу", - заявив Пасічник.

Зазначається, що під час так званої церемонії були присутні ватажок "ДНР" Денис Пушилін, інавгурація якого відбулась на день раніше, місцеві "депутати", а також представники Росії, окупованих грузинських територій Абхазії та Південної Осетії, зокрема її "президент" Анатолій Бібілов.

Нагадаємо, 11 листопада на окупованих територіях Донецької та Луганської областей відбулися організовані Росією незаконні вибори "глав" та "депутатів". Міжнародна спільнота та українська влада не визнають так звані вибори. Росії погрожують новими санкціями за їхню організацію та проведення. За результатами цих "виборів" прогнозовано перемогли ставленики Москви – Денис Пушилін та Леонід Пасічник.

Європосадовці можуть запровадити покарання для причетних до виборів на окупованій частині Донбасу

Європосадовці можуть запровадити покарання для причетних до виборів на окупованій частині Донбасу

Повʼязані теми:

Наступна публікація