Під час мінометних обстрілів бойовики випустили до півсотні мін. Хроніка АТО

Під час мінометних обстрілів бойовики випустили до півсотні мін. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Жоден український боєць не постраждав.

Протягом середи, 29 листопада, у зоні АТО на Донбасі бойовики здійснили 18 обстрілів по позиціях української армії. Під час восьми мінометних обстрілів вони випустили близько півсотні мін.

"За необхідності військовослужбовці сил АТО давали ворогу жорстку відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів. У результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав", - ідеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Луганському напрямку найгарячіше було на Світлодарській дузі. Там бойовики неодноразово, з невеликими перервами, вели вогонь зі 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок та озброєння БМП по захисниках Луганського, а зі стрілецької зброї – поблизу Новолуганського. Кілька мін калібру 82-мм бойовики випустили поряд з Новотошківським, з гранатометів обстріляли опорні пункти неподалік Троїцького і Новозванівки, зі стрілецької зброї - біля Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку під гранатометний вогонь потрапили околиці Авдіївки, а з легкого піхотного озброєння бойовики провокували українських воїнів на підступах до Красногорівки.

У районі Зайцевого, Травневого та Гладосового зафіксували проліт безпілотника бойовиків.

Тим часом сторони переговорів у Мінську підтвердили готовність обміняти заручників до новорічних та різдвяних свят.

Повʼязані теми:

Наступна публікація