Під час обстрілів був поранений український боєць. Хроніка ООС

Під час обстрілів був поранений український боєць. Хроніка ООС

Фото: УНІАН

За добу було 10 обстрілів бойовиків.

Протягом п'ятниці, від опівночі й до вечора, на Донбасі бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню. Вони вели вогонь по позиціях українських підрозділів з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це йдеться в зведенні прес-центру Операції об'єднаних сил.

Зокрема, бойовики тричі стріляли поблизу Авдіївки та Гнутового – зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Двічі відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів біля Новотроїцького та Красногорівки. Поблизу села Лебединське стріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а в районі Пісків – з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Шумів – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї; біля Майорська – з ручних протитанкових гранатометів; в районі Станиці Луганської – зі стрілецької зброї.

Унаслідок обстрілів один український військовий отримав поранення.

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - ідеться в повідомленні.

Ексклюзивне інтерв'ю: Хомчак заявив, що поверне службу обличчям до солдата

Ексклюзивне інтерв'ю: Хомчак заявив, що поверне службу обличчям до солдата

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація