Під Горлівкою від ворожого обстрілу загинув командир взводу батальйону "Айдар"

Під Горлівкою від ворожого обстрілу загинув командир взводу батальйону "Айдар"

Під Горлівкою від ворожого обстрілу загинув командир взводу батальйону "Айдар"

Фото: facebook/Юрій Бутусов

Загалом українські позиції обстріляли 13 разів.

У неділю, 25 серпня, збройні формування РФ та найманці обстріляли позиції українських військових 13 разів. Противник вчергове порушив режим тиші та застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, йдеться у фейсбуці Операції об’єднаних сил.

Згідно з офіційними даними, впродовж минулої доби внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє військовослужбовців отримали поранення.

Зведення станом на 07:00 26 серпня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 25 серпня збройні формування Російської...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Неділя, 25 серпня 2019 р.

За даними журналіста Юрія Бутусова, загинув командир взводу 24-го батальйону "Айдар" 53-ї механізованої бригади з позивним "Тихий". Бійцю було 25 років, в нього залишилась старенька мати.

"Чудова людина, воїн, громадянин. Без перебільшення - уважний до товаришів, до підлеглих, обов'язковий, освідчений, мотивуючий, він мав величезний авторитет і повагу в батальйоні. Загинув в результаті обстрілу з кулемета і (або) снайпера під Горлівкою, противник в бою також активно застосовував автоматичні гранатомети, всіляко перешкоджав евакуації. Зрозуміло, дії ворога не залишилися без відповіді, бій під Горлівкою триває", - пише Бутусов.

Сегодня, 25 августа, пал смертью храбрых командир взвода 24-го батальона "Айдар" 53-й механизированной бригады -...

Опубліковано Юрієм Бутусовим Неділя, 25 серпня 2019 р.

Від початку поточної доби, за даними ООС, обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців не зафіксовано.

Нагадаємо, на Донбасі 25 серпня від куль окупантів загинув український військовий Віталій Собко. Він служив у 35-й бригаді морської піхоти Збройних сил України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація