Під Мар'їнкою розірвалося українське озброєння: є загиблі та поранені

Під Мар'їнкою розірвалося українське озброєння: є загиблі та поранені

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Під час зіткнення із ворогом українське озброєння вийшло із ладу.

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою: близько 4 ранку бойовики розпочали обстріл українських укріплень неподалік Мар'їнки.

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО.

У відповідь сили АТО накрили противника щільним вогнем. В ході цього протистояння одне з  українських озброєнь вийшло з ладу та розірвалось. Внаслідок цього трагічного інциденту двоє українських військових загинули, п'ятеро дістали поранення. Правоохоронці розслідують інцидент.

На Луганському напрямку бойовики били із мінометів калібру 82 міліметри по українських позиціях неподалік Троїцького. А в районі Новозванівки бандити використовували гранатомети і великокаліберні кулемети.  Ворожа БМП працювала по українських опорних пунктах на підступах до Чермалика, що на Приморському напрямку.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 8 серпня 2017 року Сьогоднішній день не приніс повного спокою н...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 серпня 2017 р.

"У випадку активізації агресії ворога із систематичним застосуванням важкого озброєння, що призводить до втрат серед українських бійців, керівництво АТО залишає за собою право на підведення до лінії розмежування та застосування нашої важкої техніки та артилерії", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

На фронті загинув один український воїн

На фронті загинув один український воїн

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що на окупованій території Донецької області водій бойовиків перекинув БМП, унаслідок чого здетонували боєприпаси.

Унаслідок детонації боєприпасів двоє людей загинули, ще троє отримали важкі поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація